Urheilun Unelma-Arpa tilauslomake 2017

Täytä ystävällisesti alla olevat tiedot. Täytä yhteystietosi ja jos eri henkilö seurassanne on vastuussa maksuasioista täytä kyseisen henkilön yhteystiedot kohdasta LASKUTUSTIEDOT.

 

Kun olet tehnyt arpatilauksen (täyttämällä alla olevat pakolliset tiedot ja painamalla TALLENNA painiketta) sinulle toimitetaan toimitusvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

SEURAN Tiedot

YHTEYSTIEDOT

ARPATILAUS

Provisio on 3 € / arpa, arvat tilitetään 3 viikkoa arpojen toimituksesta. Ei palautusoikeutta.

Provisio on 2,5 € /arpa. Voit itse valita milloin haluat arvat toimitettua seurallenne, tilitys perustuu siihen milloin arvat saapuvat teille.
Minimitilaus tällä vaihtoehdolla on 500 arpaa ja omavastuuosuus 200 arpaa jota vähintään tulee tilittää. Omavastuuosuuden ylittävät maksamattomat arvat palautetaan raaputtamattomina arpayhtiöön. 

Milloin haluatte arvat toimitettavaksi?

ARPAMÄÄRÄ

ARPATILAUSMÄÄRÄ
Kiinnitä otsikkorivi 200 arpaa 300 arpaa 500 arpaa 750 arpaa 1 000 arpaa 2 000 arpaa 3 000 arpaa Muu määrä Jos muu määrä, miten monta?
Valitse Tilausmäärä

LASKUTUSOSOITE (mikäli eri kuin Toimitusosoite)

Mistä sait tiedon Urheilun Unelma-Arvasta?

Tietojen lähetys

KIITOS TILAUKSESTA! Toimitamme tilaamanne arvat valintanne mukaisesti toimitusosoitteeseenne. Mikäli teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puh. 050-5739385.