Katsaus suomalaisen koiraperheen teknologiatarpeisiin

Jos perheeseesi kuuluu koira, tervetuloa mukaan Tampereen yliopiston tutkimukseen!

Kartoitamme kyselytutkimuksella suomalaisten koiraperheiden tarpeita sekä suhtautumista koiriin liittyvään teknologiaan ja digipalveluihin. Näillä tarkoitamme mm.:

• koirien kanssa käytettäviä älylaitteita (esim. aktiivisuus- ja hyvinvointimittarit, gps, etäseuranta)
• koiraelämään liittyviä verkkopalveluita (esim. Kennelliiton Omakoira-palvelu, koiranomistajien some-yhteisöt)
• koiranomistajille suunnattuja mobiilisovelluksia (esim. eläinlääkäriasemien omat sovellukset, vaaroista varoittava PawMap)

Kokemusta koiriin liittyvästä teknologiasta tai digipalveluista ei tarvita, vaan haluamme kuulla kaikenlaisten koiraihmisten näkemyksiä. Jos perheessäsi on monta ”koiranomistajaa”, pyydämme, että tähän kyselyyn vastaisi joko henkilö, joka päättää koiralle tehtävistä hankinnoista tai henkilö, jolla on niihin vaikutusmahdollisuus.

Voit osallistua tutkimukseen täyttämällä alla olevan kyselylomakkeen 30.7.2017. Vastaaminen vie noin puoli tuntia. Suosittelemme täyttämään lomakkeen tietokoneella, koska kännykän näytöllä vastaaminen voi olla haastavaa.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme:

• 1 kpl smartDOG Seropi luonnearvio - koiran persoonallisuuden arviointi, arvo 80 euroa
• 2 kpl koiran Kaunila-aktiivisuusmittari, arvo 99 euroa
• 15 kpl Hurtta-talutin, arvo 20 euroa

Arvonnat suoritetaan Tampereen yliopiston tutkijoiden toimesta viikolla 31. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet näkyvät voittajien suostumuksella myös osoitteessa www.turre.fi.

Tutkimus on osa Turre ja Toivoset 2.0 -tutkimusprojektia. Lisätietoa projektista löydät osoitteesta www.turre.fi ja Facebookista. Vastaamalla annat meille luvan käyttää vastauksiasi tutkimusaineistona, joka käsitellään niin, etteivät yksittäisen vastaajan antamat vastaukset ole yksilöitävissä.

Tutkimuksia tukevat Tekes ja yritykset mm.: SmartDog, Eläinklinikka EHYT, Best Friend Group , FitDog, Vetcare, Kaunila ja Petsofi.

Lisätiedot: sanna.rytovuori@uta.fi

Kiitos osallistumisestasi!

 

 
Sivu 1 / 6