Kuvaus

E-lomake on ohjelma, jolla voi tehdä verkkolomakkeita. Ohjelma luo lomakkeelle oman internet-osoitteen, jossa sen voi käydä täyttämässä. Ohjelmassa on toiminnot vastausten lajitteluun ja käsittelyyn.

Ohjelman käyttö onnistuu samoilla taidoilla kuin internet-selaimen käyttö.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

E-lomakkeen avulla voit kerätä tietoa monenlaisiin tarpeisiin. Tiedonkeräystä varten voit tehdä tilaus-, palaute- ja ilmoittautumislomakkeita. Asiakasrekisterin ylläpitoa varten voit luoda oman lomakkeen. Eri lomaketyypeille on olemassa niille soveltuvia lisäominaisuuksia, esimerkiksi ilmoittautumislomakkeille on mahdollista helposti aktivoida “kurssi täynnä”, “olet varasijalla x” -tyyppisiä toimintoja.

Helppo täyttää

Verkossa olevat kyselylomakkeet on helppo täyttää nopeasti ja ne toimivat www-selaimella ja mobiililaitteilla ilman lisäohjelmia. E-lomakkeessa on mahdollisuus käyttää myös kutsuryhmiä, jolloin lomakkeen täyttäminen on entistä vaivattomampaa. Käyttäjätunnistuksessa tarkistetaan, että vastaaja kuuluu kyselyn kohderyhmään. Vastaajalle voidaan antaa mahdollisuus jatkaa lomakkeen täyttämistä myöhemmin ja vastaamisesta voidaan myös lähettää muistutusviesti niille, jotka eivät ole vastanneet. Luonnollisesti vastaukset voidaan silti käsitellä nimettöminä.

Tiedot heti hyödynnettävissä

Lomakkeelle tulleet vastaukset näkyvät E-lomakkeessa heti. Voit tehdä vastauksiin hakuja ja vertailla vastauksia keskenään. Lomakkeen käsittelyssä voit lisätä vastaukseen omia huomioitasi muita vastauksen käsittelijöitä varten. Vastaukset voi siirtää tai arkistoida suoraan Excel (.xls) ja SPSS (.sav) -muodossa sekä csv- ja XML-muodossa.

Myös räätälöityjä ratkaisuja

E-lomake on monipuolinen sovellus. Siihen voidaan kuitenkin tarvittaessa lisätä komponentteja erityistarpeisiin. E-lomakkeesta on myös olemassa laajennettuja versioita (esim. opintojaksopalautteet, VETUMA-toiminnot).

Suureen ja pienempään tarpeeseen

Ohjelmisto toimii vuokrausperiaatteella Eduix Oy:n palvelimella tai ostettuna organisaation omalla palvelimella. Käyttäjä käyttää ohjelmaa normaalin www-selaimen avulla. Vuokraversion saat käyttöösi välittömästi. Ostoversion puolestaan asennamme palvelimellenne, avaimet käteen -periaatteella. Kerromme mielellämme erilaisten hankintatapojen eroista ja yhtäläisyyksistä.

Kirjaudu

Kokeile nyt!

Tilaa koetunnukset E-lomake-ohjelmistoon veloituksetta.

Tilauslomake