Sähköinen asiointi

E-lomake sisältää asian sähköisen kierrätyksen eli sähköisten työnkulkujen hallinnan. Saapuneet tallennukset voidaan ohjata käsiteltäväksi yhdelle tai useammalle käyttäjälle, joiden hyväksynnän jälkeen tallennus siirretään seuraavaan vaiheeseen.

wflow21

Sähköisen asiankierrätyksen käytöstä on useita etuja verrattuna tallennuksen suoraan vastaanottoon:

  • Käsittelyvastuun hajauttaminen
  • Voidaan rajata mitä tietoja eri vaiheiden käsittelijöille näytetään
  • Käsittelijä voi varata käsittelyvaiheen itselleen

E-lomakkeeseen on saatavilla myös VETUMA-toiminnallisuus, joka mahdollistaa käyttäjien tunnistamisen ja maksujen keräämisen VETUMA-palvelua käyttävillä asiakkailla. Tunnistautuminen ja maksu voidaan määritellä lomakekohtaisesti joko pakolliseksi tai vapaaehtoiseksi.

Lisätietoa VETUMA:sta: https://www.suomi.fi/suomifi/tyohuone/yhteiset_palvelut/verkkotunnistaminen_ja_maksaminen_vetuma/vetuma/

Lainaus Kuopion kaupungin perusteluista E-lomakkeen hankintaan:

“E-lomake -sovellus on Kuopion kaupungin käytössä sähköisen asioinnin lomaketyökaluna kuin myös sisäisten prosessien välisen asioinnin työkaluna.

Sähköisen asioinnin näkökulmasta E-lomake on avainasemassa kehityspolulla sähköisiin palveluihin, joista hyötyvät asiakkaat ja kaupungin palveluprosessit. Useiden järjestelmätoimittajien omat sähköiset ratkaisut antavat odottaa toteutumistaan, kuitenkin E-lomaketta hyödyntämällä saamme nostettua tuntuvasti sähköisen asioinnin tasoa, näitä toimittajien sähköisiä ratkaisuja odotettaessa.”


Päivitetty 1.11.2012: E-lomakkeen Vetuma-lisäosa oli näkyvästi esillä kun korkeakoulujen valtakunnalliset IT-päivät IT2012 järjestettiin Rovaniemellä marraskuussa 2012. Katso video.

Kirjaudu

Kokeile nyt!

Tilaa koetunnukset E-lomake-ohjelmistoon veloituksetta.

Tilauslomake